Sage Forest SRL, str. Diaconu Coresi nr.3, Sibiu, tel./fax: 0269 253 550, e-mail: office@sageforest.ro

Date tehnice generale

Firma noastra aplica ca varianta de baza in constructiile din lemn, pentru peretii exteriori si interiori, imbinarea de grinzi si stalpi prin chertari clasice, bazate pe sistemul grinzi cu zabrele si intarite cu elemente metalice, cuie sau suruburi dupa caz. Dimensiunile lor sunt standardizate in sectiuni de 150X50 sau 150x75 mm, sau 150x150mm.
Peretii exteriori se placheaza cu elemente exterioare in nut si feder din rasinoase cu profile si grosimi diferite sau OSB.
Peretii interiori se placheaza cu lambriu 21 mm sau cu asteriala nut si feder 21 mm placata cu rigips.Intre placari se pune vata minerala in grosimi de 50, 100 sau 150 mm acoperita cu bariera de vapori. Grosimea peretilor este data de parametrii urmariti in izolarea termica si fonica.
Structura planseului dintre nivele se realizeaza folosind grinzi adecvate deschiderilor,in sectiuni de 150X150-200 mm si grinzi de legatura de 75X50 mm, tensionate si prinse intre ele cu suruburi pentru lemn . Realizam planseuri cu grinzi aparente sau placate cu dusumea in nut si feder de 21 mm.
Acoperisul este realizat dintr-o structura de capriori cu sectiunile de 75X150-180 peste care se pune lambriu si asteriala nut si feder 21 mm, protejate de membrana permiabila de vapori, urmata de latii necesari tipului de invelitoare.
Binalele se executa in varianta clasica: ferestre duble cu sau fara obloane; usile de exterior se realizeaza cu foi duble pline sau cu geam, iar cele de interior cu foaie simpla, in tablii.
Pentru constructiile mansardate sau etajate scara interioara se executa din lemn esenta tare sau rasinoase cu bordura din esenta tare.

www.smartart.ro | web . print . id . photo

web-director.ro - Director web Romania